Jedrenje

 

🌊 Dobrodošli na putovanje vaših snova – Jedrenje Grčka-Lefkada 2024! 🌞

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da se pridružite nama na savršeno osmišljenom planu jedrenja koji će se održati u junu 2024. godine. Naša misija je da vam pružimo nezaboravno iskustvo jedrenja kroz sjajnu rutu, uzbudljive aktivnosti i predivan ambijent Jonskog mora.

🏝️ Očekuje vas kvalitetno provedeno vreme, gde je fokus potpuno na vama – pružite sebi zasluženi odmor od svakodnevnih obaveza i prepustite se čarima mora i prelepih ostrva. Doživite najlepše izlaske i zalaske sunca, ponesite sa sobom najdragocenije uspomene i otkrijte svoj talenat za fotografiju uz našu podršku.
 
📸 Da bismo vam omogućili potpun užitak, pripremili smo i mogućnost snimanja putem drona, kako biste zauvek zabeležili ovo magično iskustvo.
 
 
🆕 Takođe, sa ponosom najavljujemo našu novu uslugu – OSNOVNA OBUKA JEDRENJA ZA GOSTE PO ŽELJI, koja je BESPLATNA za sve naše učesnike!
 
🗓️ Prva smena je od 1. do 8. juna, a zašto je jedrenje baš za vas?
 

1️⃣ Opuštanje na otvorenom: Uronite u miran ambijent mora i pobegnite od svakodnevnog stresa, istražujući nove destinacije i upoznajući nove ljude.

2️⃣ Avantura i uzbuđenje: Upravljanje jedrilicama donosi nezaboravna iskustva i priliku za učenje novih veština.

3️⃣ Kontakt sa prirodom: Ploviti uz sunce, vetar i talase omogućava vam da se povežete sa prirodom, obnovite energiju i pronađete unutrašnji mir.

Dozvolite da jedrenje postane vaša nova strast i doživite svet na potpuno nov način. Rezervišite svoje mesto već danas i započnite svoju avanturu sa nama! ⛵💙

 

Saznajte više o našoj ponudi na ovom dokumentu