Video analiza

Tehnika udarca je od veoma velikog interesa za svakog igrača. Smanjuje rizik od povreda, štedi energiju tokom igranja i poboljšava Vašu igru.

Da li ste se ikad pitali: “Da li bi moji udarci mogli biti bolji ili zašto ne mogu pobediti protiv određenog igrača?

Video analiza je veoma efikasan način da se pomogne igraču da napravi tehnička unapređenja. Golim okom je teško otkriti sve mane koje igrač pravi. Analiza koju mi uradimo sigurno će Vam pružiti širu perspektivu i bolje razumevanje načina na koji “rukujete” loptom. Pod “rukovanjem” (udaranjem) loptom mislimo na sve pokrete tela pre, za vreme i posle izvođenja udarca. Pošto je tenis dinamičan sport u kome se svi udarci izvode manje-više tokom trčanja, obraćamo pažnju i na tehniku kretanja kao i na sve pokrete tokom razmene.

U proteklih 25 godina trenirali smo mnoge “top 10” ETA, ITF, kao i mnoge ATP i VTA igrače i igračice. U našem timu imamo i stručnjaka za rekreativce.
Koristeći naše iskustvo i današnju tehnologiju možemo vam pomoći da postanete bolji igrač.

U našoj analizi razmatramo zakone biomehanike, individualne karakteristike igrača (tehničke, fizičke i mentalne), kao i stalna poboljšanja i pravac koji nosi tenis. Pošto je svaki igrač drugačiji, mi naglašavamo individualnost u našem radu.

Mi nismo “online teniski treneri”, naravno da radimo na terenu!

Neke od naših usluga su:

  • Analiza udaraca
  • Analiza mečeva
  • Analizu kretanja

Za više informacija postetite My Tennis Strokes.